top of page

Чи можуть сім’єю називатися люди, які не мають родинних зв’язків?

Мабуть можуть, якщо є спільність інтересів, родинна атмосфера на уроці, де й вихованці й вихователі отримують задоволення від спілкування.

На світлинах посміхаються учні та викладач 2-го класу. Зараз люди більше сумують, ніж радіють. Бо війна! Але, якщо маєш цінній дар – хист до творчості, то і привідов до гарного настрою набагато більше!

Молоді художники малюють натюрморт з птахом. Глиняний горшик та рум’яні яблука нагадують нам мирні часи на дачі, або у селі. Коли ми, сидячі за родинним столом куштували смаколики, та вели теплі бесіди. А може десь на задньому тлі копошилися кури, та хазяйнував над ними красень півень. А ще чомусь приходить на думку казка про Золотого півника, який клюнув поганому цареві, воювавшому із усіма, у тім’ячко, й прийшов йому кінець. А наш півник молодець! Да буде так! Амінь. Слава ЗСУ!

І хоча зараз ми живемо зовсім в інших реаліях. Віримо, що повернуться наші щасливі часи, а з ними і учні, які знаходилися за кордоном. І тоді побільшає веселого гомону на перервах! А щасливих личків на світлинах стане набагато більше, як колись! Віримо в Бога, у озброєні сили України, та наше щасливне майбутнє. Слава Україні!

Анжела та Євген Прокоф’єви)



1 перегляд0 коментарів

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page