top of page

Як що до магії? 🧙‍♂️

У запорізькому краї за дива відповідали козаки-характерники, що були віщунами, а ще справжнісінькими бойовими чаклунами. А от на заході нашої країни, в горах жили чарівники-мольфари, що мали зв'язок з природою, та, за повір'ям, могли керувати силами природи. Ці гуцульські чаклуни були одинаками, селилися в нетрях, подалі від людей, і підтримували магічний зв'язок з природою. От би підглянути, хоча б одним оком, що за чаклунство відбувається під вий вітролому в маленькій хатинці на далекій полонині...

Що ж, ми пропонуємо нашим учням невеличкий челендж! Завтра на сторінці з'явиться світлина з магічним натюрмортом, усі предмети в якому просякнуті справжнісінькою магією До челенджу зможуть долучитись абсолютно всі бажаючі - перегляд та публікація робіт буде проходити онлайн. Усі учасники будуть відмічені електронними грамотами, а кращі роботи - призами Формат - від А4 до А2; Техніка виконання - графіка, або живопис. Також до участі допускатиметься робота, створена в графічному редакторі.

До зустрічі завтра! Як тільки з'явиться пост зі світлиною натюрморту - відлік піде у зворотній бік, а 31 жовтня о 9:00 ми припинемо приймати роботи, тож не зволікайте!


3 перегляди0 коментарів

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page